Fashion Story

Ik ben Evi, een achttienjarig meisje met een passie voor mode en make-up.
Mode was niet mijn eerste liefde. dat was theater. Hoe vreselijk nerdy het ook mag klinken, ik heb altijd al van theater gehouden.Vooral musicals spraken me enorm aan en toen mijn vriendinnen in de lagere school dierenarts, ijsjesverkoopster of prinses wilde worden, droomde ik van een musicalcarrière. Tot op vandaag ben ik helaas nog steeds niet doorgebroken, maar mijn liefde voor musicals wakkerde wel mijn interesse voor mode aan.
De musicalquote die me informeerde over het feit dat mode überhaupt bestond kwam uit "The Sound Of Music". Maria droeg een jurk die mijn tienjarige ik helemaal niet zo lelijk vond, maar toen Captain von Trapp vroeg waarom ze hem niet , net zoals al haar andere kleding, aan de armen had gegeven antwoordde ze 

             "The poor didn't want this one"

Toen begreep ik nog niet echt wat ze bedoelde, maar het is nu nog steeds een van mijn favoriete quotes aller tijden.
De musical die me echter volledig over de streep trok was "Grease". Ik was ongeveer twaalf jaar oud toen ik hem voor het eerst zag en werd meteen verliefd. Niét op John Travolta, maar op Sandy's (Olivia Newton John) transformatie.


Ik leerde wat kleding met eens mens kan doen. Tuttige Sandy veranderde in een Vamp en met haar veranderde ook mijn beeld over mode.

Twee jaar later ontdekte ik de website web-log.nl. Ik besloot een blog te gaan schrijven over mode en vond mezelf echt zo cool en origineel (wist ik veel dat er miljoenen meisjes net hetzelfde deden als ik). Mijn blog stond vol dt-fouten, lelijk gevormde zinnen, onoriginele posts en wazige foto's, maar ik hàd een blog. Ik bleef trouw verder schrijven en pas na een jaar kreeg ik mijn eerste volgers. Dat waren er maar drie of vier, maar het is gewoon geweldig om te weten dat er effectief mensen zijn die willen weten wat ik te zeggen heb.
na een tijdje stapte ik over op blogger en my fashion for you was geboren. Mijn posts werden beter en gestructureerder (al zeg ik het zelf) en ik kreeg er ook steeds meer plezier in.

Ik merkte dat veel goede en bekende bloggers ook actief waren op youtube. Dit was voor mij ook geen onbekend terrein aangezien ik sowieso al uren per week op deze site met het rode logo doorbracht. Zelf video's maken was eigenlijk nooit in me opgekomen, tot ik de room tour van Zoella zag. Dit filmpje had helemaal niets met mode te maken, en ik weet niet hoe het komt dat net die video me heeft aangezet tot het zelf maken van youtubevideos, maar uiteindelijk heb dus ook ik een youtubechannel aangemaakt.

Mijn Blog is niet wereldbekend. Niet eens nationaal bekend, maar dat vind ik eerlijk gezegd helemaal niet erg (hoewel ik er uiteraard niets op tegen zou hebben :)). Zolang er iemand is, als is het maar 1 persoon, die wil weten wat ik te zeggen heb, die mijn mening wil horen, blijf ik bloggen. Met heel erg veel plezier.


XOXO


Geen opmerkingen:

Een reactie posten